Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τι είπαν Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος για τον αποκλεισμό του Σιόβα από την Εθνική

Τι είπαν Τοροσίδης, Σωκράτης για τον αποκλεισμό του Σιόβα από την Εθνική

Ο αποκλεισμός του Δημήτρη Σιόβα από την Εθνική ομάδα, σχολιάστηκε από τους Βασίλη Τοροσίδη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

«Μου βάζετε δύσκολα. Καταρχάς πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα δεν είναι ούτε ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης, ούτε ο Δημήτρης. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Οι άνθρωποι που είναι σε θέσεις παίρνουν κάποιες αποφάσεις και γι' αυτές κρίνονται.

Δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει. Το αν δεν είμαι στην Εθνική ομάδα, είναι κατά ένα μέρος κι επιλογή δική μου στο τι θέλω. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Το μόνο που εύχομαι είναι να πηγαίνει καλά η Εθνική», είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Βασίλης Τοροσίδης υπογράμμισε για το θέμα:

«Αυτό που είπε ο Σωκράτης είναι σωστό. Ο προπονητής αποφασίζει, πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του. Το ποιος θα είναι και πότε θα είναι, το επιλέγει ο ίδιος. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους.

Επιλέγει να μην έχει κάποια παιδιά στην Εθνική. Μπορεί να συνεχίσει έτσι. Το μόνο που πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνει είναι μια συζήτηση τόσο με τον Σωκράτη όσο και με τον Κώστα. Να μην αιωρείται σε κάθε κλήση που γίνεται στην Εθνική, αυτή η κατάσταση. Θα έπρεπε να το έχουν ξεκαθαρίσει.

Δεν είναι κακό αυτό φυσικά. Καλό είναι όμως να το ξεκαθαρίζει, ειδικά για κάποια παιδιά που έχουν δώσει την ψυχή τους στην Εθνική ομάδα. Αυτό που ευχόμαστε είναι να πηγαίνει καλά η Εθνική ομάδα, γιατί μέσα από αυτή αναδεικνύεται επίσης το ελληνικό ποδόσφαιρο».