Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εθνική ομάδα

Αυτός είναι ο παίκτης της Εθνικής που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό! (ΦΩΤΟ)

Στο τελευταίο τεστ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, εντοπίστηκε και δεύτερο θετικό κρούσμα Covid-19. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες είναι του Δημήτρη Λημνιού.   

Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα τα είχε όλα για τον άσο του ΠΑΟΚ. Λίγο πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, διευθετήθηκε με απόλυτη επιτυχία η υπόθεση της μεταγραφής του στην Κολωνία. Το ενδιαφέρον μετουσιώθηκε σε πρόταση και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έδωσαν τα χέρια τους προκειμένου να «σφραγιστεί» η συμφωνία.

Ο Λημνιός έφτασε στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζοντας άμεσα τα πράγματά του δεδομένου πως για αύριο  ήταν προγραμματισμένη η πτήση του για την Γερμανία, θέλοντας να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του.

Σε μια απίστευτη εξέλιξη της ημέρας, όμως, ο Λημνιός ενημερώθηκε πως στο τελευταίο τεστ που υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, γεγονός που για την ώρα «παγώνει» το ταξίδι του στη Γερμανία. 

Για τη μεταγραφή δεν τίθεται θέμα δεδομένου πως έχει πωληθεί στην Κολωνία, ωστόσο, όπως αντιλαμβάνεται κανείς ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε στάση... αναμονής, πρωτίστως για λόγους υγείας, και στη συνέχεια, για να διευθετηθούν και πρακτικά ζητήματα ασφάλειας και μετακίνησης.