Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Για παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ από τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον νυν Λευτέρη Αυγενάκη έκανε λόγο στη Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας ο Άγγελος Νικόπουλος. Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών έφερε για παράδειγμα την κατάργηση του μισθού των προέδρων των ομοσπονδιών (και της ΕΠΟ) και το όριο των θητειών. «Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια από τον κύριο Βασιλειάδη και τον κύριο Αυγενάκη παρακολουθούμε παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο. Το πρώτο ήταν η κατάργηση του μισθού του προέδρου τη

Παρεμβάσεις Βασιλειάδη και Αυγενάκη στο αυτοδιοίκητο κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών - «Επίθεση» και στον Περέιρα: «Έχετε υπερβεί τις αρμοδιότητές σας»!

Για παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ από τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον νυν Λευτέρη Αυγενάκη έκανε λόγο στη Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας ο Άγγελος Νικόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών έφερε για παράδειγμα την κατάργηση του μισθού των προέδρων των ομοσπονδιών (και της ΕΠΟ) και το όριο των θητειών.

«Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια από τον κύριο Βασιλειάδη και τον κύριο Αυγενάκη παρακολουθούμε παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο. Το πρώτο ήταν η κατάργηση του μισθού του προέδρου της ΕΠΟ. Δεν μπορεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ να κλείνει τη δουλειά του και του γραφείου του και να ασχολείται 24 ώρες την ημέρα με το ποδόσφαιρο. Ήταν απόφαση της Γ.Σ. και μετά μάθαμε ότι η κυβέρνηση την ακύρωσε. Ήταν λάθος του υπουργείου να εμπλέκεται τι θα κάνει η Γ.Σ. Αν έδιναν λεφτά, θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε αλλά δεν δίνουν δραχμή στην ΕΠΟ.

Το θέμα των θητειών είναι το δεύτερο. Υπάρχει όριο θητειών για τους βουλευτές ή όριο ηλικίας; Με ποιο ηθικό επιχείρημα έρχεται ένας υπουργός που δεν έχει όριο και λέει θα έχετε 2-3-4 θητείες. Είναι ατυχής και απαράδεκτη η ρύθμιση αυτή. Θα πρέπει η ΕΠΟ να γίνει περισσότερο διεκδικητική και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη διαιτησία είπε: «Τιμωρίες για τις διαιτησίες δεν έχουμε δει φέτος. Πληροφορήθηκα ότι ο Περέιρα έστειλε επιστολή, ζητώντας τα ποσοστά να αποδίδονται στην ΕΠΟ και όχι στις Ενώσεις. Αν ισχύει, θα μου επιτρέψετε να πω ότι έχετε υπερβεί τις αρμοδιότητές σας. Τα οικονομικά ανήκουν στη διοίκηση και τέτοια αρμοδιότητα δεν έχετε. Στην Πορτογαλία τέτοια επιστολή δεν θα στέλνατε».