Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίσημο: Στην Αθήνα οι κληρώσεις Champions League και Europa League - Στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και τα βραβεία των καλύτερων της Ευρώπης!

Επίσημο: Στην Αθήνα οι κληρώσεις Champions League και Europa League - Στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και τα βραβεία των καλύτερων της Ευρώπης!

Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα, στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League στις 1 και 2 Οκτωβρίου αντίστοιχα, ενώ στον ίδιο χώρο θα γίνει και η βράβευση των κορυφαίων της σεζόν!

Η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει τα εξής:

«Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, τα βραβεία της UEFA και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη 'Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν».