Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Ανόρθωση έχει «μπλεξίματα» με την Αστυνομία για παραβίαση της καραντίνας

Η Ανόρθωση έχει «μπλεξίματα» με την Αστυνομία για παραβίαση της καραντίνας

Συζητήσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο μετά την αποκάλυψη ότι κάποιοι παίκτες της Ανόρθωσης προπονούνταν στο γήπεδο “Αντώνης Καράς”. Ο υπουργός δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως, Γιώργος Σαββίδης ζήτησε από την αστυνομία τη διερεύνηση της υπόθεσης, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο πιθανής παραβίασης των περιοριστικών κανόνων, λόγω της πανδημίας.

Η διοίκηση της ομάδας ανέφερε πως προτού επιτρέψει σε μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών, που κατοικεί κοντά στην περιοχή, να εισέλθουν στο προπονητικό κέντρο, πήραν το πράσινο φως από το υπουργείου υγείας, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται.

Οι “κυανόλευκοι” υποστηρίζουν ότι δεν παραβίασαν κανένα κανόνα, καθώς η παρουσία των ποδοσφαιριστών στο “Αντώνης Καρράς” γινόταν μετά την αποστολή μηνύματος και την έγκριση της σχετικής άδειας.

Τόσο η διοίκηση της Ανόρθωσης, όσο και ο προπονητής της, Τιμούρ Κετσπάγια, εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για την έκταση που πήρε το θέμα και εφόσον κληθούν είτε από την αστυνομία, είτε από τα αρμόδια υπουργεία θα παραθέσουν τα γεγονότα.