Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εκνευρισμένος ο Σεμπά με δημοσίευμα στην Ελλάδα - «Λέει ψέματα και θα κινηθώ νομικά» (ΦΩΤΟ)

Εκνευρισμένος ο Σεμπά με δημοσίευμα στην Ελλάδα - «Λέει ψέματα και θα κινηθώ νομικά» (ΦΩΤΟ)

Ο Βραζιλιάνος Σεμπά έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ πλέον συνεχίζει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Ένα δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας όμως, φαίνεται να τον… έβγαλε από τα ρούχα του, αφού σε ανάρτησή του στο inatagram εμφανίστηκε καταγγελτικός και έκανε λόγο για νομικές ενέργειες εναντίον της.

Η ανάρτηση του Σεμπά

«Αγαπητοί φίλοι, 

Θα ήθελα να κάνω σαφές στους οπαδούς μας, πως από την άφιξή μου στη Σαουδική Αραβία, ποτέ δεν είχα κάποια συνέντευξη στην Ελλάδα όπου να αναφέρομαι στη ζωή και στη δουλειά μου στην χώρα μας. Οπότε, λέγεται ότι το άρθρο λέει ψέματα για εμένα, την οικογένειά μου και τα προσωπικά μας και γι΄αυτό ζήτησα από το δικηγόρο μου να πράξει κάθε νόμιμη ενέργεια κατά της εφημερίδας. Αγαπητοί φίλοι της πολύτιμης Αλ Σαμπάμπ μας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι είναι τιμή μου να παίζω  σ’ αυτήν την ομάδα και πως η Σαουδική Αραβία είναι το μοναδικό μου σπίτι. 

Όλοι οι άνθρωποι στη Σαουδική Αραβία είναι πολύ υποστηρικτικοί μαζί μου και με την οικογένεια μου και για αυτό τον λόγο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ζούμε εδώ. Θα συνεχίσω να παλεύω για την ομάδα μου, όπως έκανα πάντα! Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να είναι υγιείς σε αυτή την δύσκολη κατάσταση».