Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
μαργαρίτης

Μαργαρίτης: «Επιτέλους… τελικός»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και στην ανυπομονησία πολλών ετών για να συμβεί αυτό.

«Επιτέλους… Μετά από έξι χρόνια που είμαι στην ομάδα, είμαστε πλέον στον τελικό. Είμαστε χαρούμενοι γιατί η ομάδα θα διεκδικήσει το κύπελλο μετά από 20 χρόνια», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και στάθηκε περισσότερο στην προσπάθεια των συμπαικτών του. «Είχαμε συγκέντρωση και βγάλαμε ενέργεια από το ξεκίνημα του αγώνα. Ήταν περισσότερο ζήτημα θέλησης».

Όσον αφορά τον τελικό ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τόνισε ότι: «Εμείς θα προετοιμαστούμε για να δώσουμε μια μάχη 40 λεπτών, να βγάλουμε ενέργεια και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί». 

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Ήταν και πάλι συγκινητική η παρουσία του. Τον ευχαριστούμε πολύ». Τέλος ρωτήθηκε και για την κατάσταση στην ομάδα και απάντησε ότι… «Ο καθένας κάνει μεγάλη προσπάθεια και η ομάδα παίζει πολύ καλά. Έχουμε χημεία, φαίνεται στο γήπεδο και πιστεύω ότι και στον τελικό θα βγάλουμε όλο το συναίσθημα και την ενέργειά μας».