Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
παπαθεοδώρου

Ξέσπασε σε κλάματα ο Παπαθεοδώρου!

Στον Ηλία Παπαθεοδώρου βγήκε όλη η πίεση της χρονιάς, μιας σεζόν με πολλά προβλήματα που κλήθηκε να διαχειριστεί ο ίδιος. Η συνέπεια ήταν… να μην καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για την ακρίβεια, έδειξε την ψυχική κατάστασή του όταν ρωτήθηκε για το που θα ήθελε να αφιερώσει τη νίκη. «Υπάρχουν πολλοί που στηρίζουν την προσπάθεια», είπε και δεν κράτησε τα δάκρυά του.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, τόνισε ότι: «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον σύλλογο. Από την αρχή της χρονιάς ήταν ίσως ο πιο βασικός στόχος της χρονιάς. Νιώθουμε περήφανοι και ικανοποιημένοι για την προσπάθεια των παικτών που οδήγησαν την ομάδα σε τελικό μετά από 20 χρόνια. Είχαμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο. Έχει καλύτερους παίκτες σε κομβικές θέσεις, έχει κατεύθυνση και προσωπικότητα. Δεν ξέρω πως φάνηκε, μπορεί να ελέγχαμε για 40 λεπτά αλλά η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη. Το κάναμε μέσα από την άμυνα. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε ενέργεια και αποφασιστικότητα, χτίσαμε μια διαφορά που την κρατήσαμε. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού, δεν επιτρέψαμε στην Κύμη να τρέξει και να βγάλει συνεργασίες. Δεν βλέπω μία ομάδα που θα κινδυνεύσει και της αξίζουν συγχαρητήρια», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι δεν νιώσαμε μόνοι. Είχε παλμό και η ενθάρρυνση τους μας έδωσε δύναμη, Κρατάμε πολύ ψηλά τη σημαία του ΠΑΟΚ, είμαστε σε τρεις διοργανώσεις, είμαστε το μοναδικό τμήμα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ανταμείφθηκαν οι κόποι και η υπομονή που κάνουν».

Ρωτήθηκε για το αν υπήρχε πίεση στην ομάδα και απάντησε: «Υπήρχε και συνέβαλλαν δύο πράγματα. Ο τραυματισμός του Γκος ο οποίος έμαθε μυϊκό σπασμό και η Κύμη προσαρμόστηκε και μας πίεσε περισσότερο στην μπάλα. Αυτά έπαιξαν ρόλο στο ότι δεν κρατήσαμε τη μεγάλη διαφορά. Όταν υπάρχουν πολλές αποτυχίες στο πίσω μέρος του μυαλού, δημιουργείται πίεση. Η απουσία του Γκος στο δεύτερο ημίχρονο και η διαφορετική αντιμετώπιση της Κύμης μας δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο».

Σχετικά με τον τελικό, είπε ότι: «Θα πάμε ως αουτσάιντερ αλλά θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο».