Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λουτσέσκου: «Θα το κρατάω σε όλη μου τη ζωή αυτό που έγινε πέρσι, υπάρχουν 10 τελικοί ακόμη»

Λουτσέσκου: «Θα το κρατάω σε όλη μου τη ζωή αυτό που έγινε πέρσι, υπάρχουν 10 τελικοί ακόμη»

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για την μεγάλη νίκη του «δικεφάλου του Βορρά» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τα όσα έγιναν την περσινή σεζόν, αλλά και την νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι «ασπρόμαυροι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρούμανος προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού: «Είναι μια νίκη που μας οδηγεί στην κορυφή, αλλά υπάρχουν πολλά στάδια ακόμη για να ξεπεράσουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έχουμε ένα ισχυρό κίνητρο, αλλά υπάρχουν 10 τελικοί ακόμη για να παίξουμε. Αν με ρωτάτε, δεν είναι στόχος να κερδίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα, αλλά έχουμε στόχο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό».

Για το γενικότερο κλίμα αυτή την εποχή στον ΠΑΟΚ: «Ζούμε  μια ατμόσφαιρα ευτυχίας, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλης ευθύνης. Έχουμε και πάλι μία περίοδο με πολλούς αγώνες, αλλά από την Τετάρτη πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Δευτέρας». 

Για το μέλλον του: «Είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Από εκεί και πέρα  γνωρίζω ότι στο ποδόσφαιρο όταν δεν είσαι προσεκτικός και αντιμετωπίζεις  επιφανειακά τα πράγματα, τότε κινδυνεύεις  να χάσεις. Εμείς, ως προπονητές, πρέπει να μεταφέρουμε τη σωστή νοοτροπία».  

Για τα όσα έγιναν την περσινή σεζόν: «Δεν μιλάμε για εκδίκηση, αλλά η απογοήτευση ήταν τεράστια. Αυτό θα το κρατάω σε όλη μου τη ζωή γιατί η ομάδα μου κέρδισε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαμε να το απολαύσουμε. Πιθανώς αυτή η απογοήτευση να έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την φετινή μας επιθυμία». .