Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Ψυχραιμία! Να μη μας παρασύρει τίποτα μακριά από το όνειρο»

Το μήνυμα του περήφανου Ιβάν Σαββίδη για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, τοποθετήθηκε μέσα από το σάιτ της ομάδας μια ημέρα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και συνέστησε ψυχραιμία και διαύγεια, ώστε να μην χαθεί ο τίτλος. Παράλληλα, ανέφερε πως είναι ευγνώμων και περήφανος για όλους και κατέληξε πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη: 

«Αγαπητοί φίλαθλοι, 

Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους. 

Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό! 

Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει! Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πώς οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή! 

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης
».