Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ενοχλήσεις ο Αθανασιάδης

Ενοχλήσεις ο Αθανασιάδης

Ο κρίσιμος αγώνας Κυπέλλου με την Κέρκυρα πλησιάζει και οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία τους στη Νέα Μεσημβρία. Πριν την έναρξη του προγράμματος οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης, Εργκούς Κάτσε, Γιάννης Σκόνδρας, Στέλιος Κίτσιου, Ράζβαν Ρατς υποβλήθηκαν σε αιματολογικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο καταπόνησής τους από τους συνεχόμενους αγώνες και να διαμορφωθεί αντίστοιχα η εκγύμνασή τους. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και αύριο το πρωί για τους Περέιρα, Βίτορ.

Το γεγονός που προκαλεί ανησυχία ενόψει του παιχνιδιού με την Κέρκυρα είναι το ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από χτύπημα που δέχτηκε στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου, αισθανόταν ενοχλήσεις και προληπτικά έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποκατάσταση σε πισίνα, ο Γιώργος Κατσικάς πρόγραμμα επανένταξης, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκανε ατομικό κι ο Παναγιώτης Γλύκος θεραπεία και, φυσικά, δεν υπολογίζονται για το ματς με τους Φαίακες.

Τέλος, εκδόθηκε το δελτίο του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, αλλά ο 24χρονος αμυντικός κουβαλάει τιμωρία από τη Σουηδία λόγω αποβολής στο τελευταίο του ματς με την Ασίρισκα. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν στείλει έγγραφο στην σουηδική ομοσπονδία, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ύψος της ποινής και περιμένουν την σχετική απάντηση.