Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαντούρο: «Τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Μαντούρο: «Τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

«Αναγεννημένος» δείχνει τον τελευταίο καιρό ο Χέντβιγκες Μαντούρο.

Ο Ολλανδός μέσος του ΠΑΟΚ, που πρόσθεσε στο ενεργητικό του μία ακόμη θετική εμφάνιση στον αγώνα εναντίον του Πανιωνίου, με δηλώσεις του ευχήθηκε να κατακτήσει ο «δικέφαλος» τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 29χρονου άσου:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν παίξαμε καλά, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό ότι δύο φορές επιστρέψαμε αν και ήμασταν πίσω στο σκορ. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ τις φάσεις που στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον άνεμο, το πως θα σκεφτόμαστε και θα αντιδρούμε σε τέτοιες στιγμές.

Οι αντίπαλοι, μας περιμένουν πλέον, θα πρέπει να το ξέρουμε αυτό, θα πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση, αλλά να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα στην άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ».

Όσον αφορά το τέρμα που σημείωσε, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις ένα γκολ. Είναι πιο άμεση η βοήθεια που έχεις στη νίκη με αυτό τον τρόπο. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια τον Ιανουάριο και μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο. Αυτή η χρονιά νομίζω ότι ξεκίνησε με πολύ καλό τρόπο για μένα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι υγιής. Δυστυχώς είχα δύο συνεχόμενους τραυματισμούς και έμεινα πίσω, αλλά βρίσκω σιγά σιγά τον ρυθμό μου για να δείξω την ποιότητά μου. Όσο για το γκολ που πέτυχα προήλθε από μια δύσκολη μπαλιά του Ρατς, αλλά ήταν τέλεια, πέρασε πάνω από όλους και πέτυχα ένα γκολ. Το λέγαμε και από πριν, ότι πρέπει να πάμε στο δεύτερο δοκάρι σε αυτές τις φάσεις.  

Εύχομαι για το 2015 να είμαστε πρωταθλητές. Το έτος που έφυγε, όταν ήρθα ήμασταν πίσω από τον Ολυμπιακό, τώρα είμαστε μπροστά, αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα μπροστά για τον ΠΑΟΚ».