Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Είμαι εδώ για να βοηθήσω..."

"Είμαι εδώ για να βοηθήσω..."

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως ο δικέφαλος του Βορρά αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο.

Οι δηλώσεις του:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για το διάστημα της δοκιμής του στον δικέφαλο: «Από μικρός όνειρό μου ήταν να παίξω στην Ελλάδα. Μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω όλα να πάνε πολύ καλά. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τις δυνατότητες της ομάδας και των συμπαικτών του: «Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Τα τελευταία τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα, όμως ελπίζω τη νέα χρονιά να πάνε πιο καλά».

Για το πόσο έτοιμος είναι να αγωνιστεί: «Εγώ σιγά-σιγά προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα και τώρα είμαι έτοιμος».

Για τους προσωπικούς του στόχους και τον εαυτό του γενικότερα: «Με την έλευσή μου εδώ είναι να καθιερωθώ και να πάρω παιχνίδια. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που είναι καλός με την μπάλα, γρήγορος και καλός στο ψηλό παιχνίδι».