Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ, ο… πειρασμός του Ρατς!

ΠΑΟΚ, ο… πειρασμός του Ρατς!

Ο Ράζβαν Ρατς, που έχει αποδειχθεί λίρα 100 για τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιλέξει τον «δικέφαλο» για την συνέχιση της καριέρας του, ενώ διέψευσε παράλληλα τις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ρουμάνου άσου των «ασπρόμαυρων» στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «prosport.ro»:

-Ποιες οι πρώτες σκέψεις σου για το 2015;

«Κάθε φορά ως επαγγελματίας, εύχομαι να κάνουμε πολλά περισσότερα από ό, τι το προηγούμενο έτος. Παρά το γεγονός ότι όπως το σκέφτομαι τώρα, το 2014 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για μένα. Είχα δύο σημαντικές αλλαγές στην καριέρα και μία μεγάλη επιβράβευση».

- Ράζβαν έχεις 20 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και μόνο δύο φορές έμεινες στον πάγκο. Με την εθνική έχεις παρουσίες, σημείωσες 3 γκολ στην ελληνική Super League. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον τίτλο 30 χρόνια μετά από την τελευταία φορά και γιατί επέλεξες αυτό το καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ;

«Ο… πειρασμός είχε να κάνει περισσότερο με την ευκαιρία να παίξω και πάλι στα Κύπελλα Ευρώπης. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα με τον ΠΑΟΚ και αυτό αποδεικνύεται πέρα από τους αριθμούς. Δυστυχώς δεν είχαμε τα προσόντα να παίξουμε και την άνοιξη στην Ευρώπη και τώρα ελπίζουμε, αν και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο, να κερδίσουμε τον τίτλο. Στη Ράγιο Βαγιεκάνο είχα πραγματικά την ευκαιρία να παίξω στην Primera Division και δεν νομίζω ότι είχα κακή εξέλιξη. Η Ράγιο όμως δεν είχε τα οικονομικά μέσα για να ταιριάξουμε. Είχα προσφορές για να μείνω στην Ισπανία, αλλά ήρθα στον ΠΑΟΚ».

- Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Τα προβλήματα είναι παντού. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ίσως οι μικρότερες ομάδες δίνουν κάποια χρήματα αργά. Οι ομάδες που αγωνίζονται για τον τίτλο είναι σε καλό επίπεδο. Έτσι είμαστε και εμείς με τα χρήματα μέχρι σήμερα, είμαστε και στην πρώτη θέση, είμαστε σε καλό δρόμο».

- Δεν φαίνεται ότι υπάρχει κανένα περιθώριο για μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ…

«Πραγματικά δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό, γιατί ό,τι να πω δεν ξέρω πώς θα ερμηνευτεί. Και, πιστέψτε με, όχι μόνο στη Ρουμανία, αλλά ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα. Αν πω ότι μου αρέσει ο ήλιος, οι άνθρωποι θα νομίζουν ότι θέλω να πάω και ούτω καθεξής. Παρακαλώ να με καταλάβετε …»