Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΟΚ: Η φημολογία για Μάτος και η πραγματικότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μια φημολογία αναφορικά με πρόσληψη του Λέο Μάτος για τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα ωστόσο με κύκλους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, κάτι τέτοιο δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα.

Ο Λέο Μάτος είναι ένα πρόσωπο που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, έχει τιμήσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο κι έχει αγαπηθεί από το κοινό, ωστόσο οι ιθύνοντες του κλαμπ δεν κάνουν σκέψεις για συνεργασία μαζί του.

Αν αργότερα ανοίξει κουβέντα για μια άλλου είδους συνεργασία, όπως για παράδειγμα ο Βραζιλιάνος να αποτελέσει σκάουτερ του ΠΑΟΚ στην Λατινική Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Βραζιλία, είναι μια άλλη κουβέντα.

Άλλωστε, ο Δικέφαλος είναι πάντα ανοικτός σε προτάσεις ανθρώπων που έχουν δεδομένη προσφορά στον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο Βραζιλιάνος έχει ρόλο στο οργανόγραμμα της Βάσκο Ντα Γκάμα, στην οποία είχε «κρεμάσει» και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ