Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
pao sima

Ποια δυνατά ονόματα μπαίνουν στον ΠΑΟ

Νέα σελίδα με μεγάλες προσδοκίες ανοίγει για το πόλο του Παναθηναϊκού.

Οι αδελφοί Αργυρόπουλοι, βασικοί μέτοχοι και ιδιοκτήτες γνωστής εταιρίας μπισκότων (εγγονοί του ιδρυτή της μεγάλης φίρμας) απέσυραν το ενδιαφέρον τους και σταμάτησαν πρόσφατα την οικονομική στήριξή τους στον Υδραϊκό (ο Κώστας Αργυρόπουλος είναι και αθλητής του συλλόγου της Ύδρας).

Επιθυμία των αδελφών Αργυρόπουλων, λοιπόν, είναι να αναλάβουν αυτοί το τμήμα πόλο των πρασίνων, ως χορηγοί, υποστηρικτές και αναμορφωτές, πάντα σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Είναι Παναθηναϊκοί, αγαπούν πολύ το πόλο και θέλουν να δουν το τμήμα να διακρίνεται. Θέλουν να το δουν ανταγωνιστικό προς τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλο κίνητρο να κοντράρουν την αυτοκρατορία του. 

Σύμφωνα με το σχέδιο, προπονητής της ανδρικής ομάδας, που θα αγωνίζεται σίγουρα και τη νέα σεζόν στην Α1 αναλαμβάνει ο Μάκης Βολτυράκης (νυν προπονητής του Υδραϊκού), ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Αντώνης Βλοντάκης. Οι δυο τους θα αναλάβουν και την αναδιοργάνωση όλων των ομάδων υποδομών και ηλικιακών κατηγοριών αγοριών και κοριτσιών του πράσινου πόλο, με τη συμβολή νέων και φιλόδοξων συνεργατών-τεχνικών.

Η ενίσχυση στην περίοδο των μεταγραφών αυτό το καλοκαίρι, επίσης, θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική με σπουδαίους πολίστες, Έλληνες και ξένους, να προστίθενται στο ρόστερ και με όνειρα για να γίνει επιτέλους πρωταγωνίστρια η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: Τrifilara.gr