Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πήρε θέση για την επίμαχη φωτογραφία Καλάθη-Βουγιούκα η Θύρα 13 Ρόδου

Πήρε θέση για την επίμαχη φωτογραφία Καλάθη-Βουγιούκα η Θύρα 13 Ρόδου

Την αποκλειστική ευθύνη για την φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει τον Νικ Καλάθη και τον Ίαν Βουγιούκα να κρατούν μια μπλούζα με ειρωνικό μήνυμα κατά του Ολυμπιακού, πήρε η Θύρα 13 Ρόδου με ανακοίνωσή της.

Βουγιούκας: «Η φωτογραφία που κυκλοφορεί δεν αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης μας»

Σε αυτή αναφέρεται επίσης ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε χωρίς να το αντιληφθούν οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού και πως το ήθος τους δεν επιτρέπει τέτοιες τακτικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Σ.Φ. ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13 διευκρινίζει ότι η περιβόητη φωτογραφία που κυκλοφορεί και έχει ενοχλήσει όλο το «φίλαθλο» μπασκετικό κοινό με τις «επιλεκτικές» ευαισθησίες, είναι πραγματική. Βγήκε η φωτογραφία όμως, χωρίς οι παίχτες του ΠΑΟ να το αντιληφθούν. Επειδή λοιπόν, εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας, τονίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι την αποκλειστική ευθύνη για τη φωτογραφία την έχουμε εμείς (μάλιστα έγινε ειδική αναφορά στο club για το πόσο σέβονται και υπολογίζουν τον προσεχή αντίπαλο).

Στην προσπάθεια σας λοιπόν, του αποπροσανατολισμού της δυναμίτισης του κλίματος και της έτοιμης δικαιολογίας σε περίπτωση ήττας, σας λέμε ότι στεκόμαστε ΑΣΠΙΔΑ στην ομάδα μας, γιατί το ήθος των παικτών μας είναι τέτοιο και δεν επιτρέπει τέτοιες τακτικές. Αυτοί λοιπόν σας σέβονται (και με το παραπάνω), σε αντίθεση με ΕΜΑΣ.

Υ.Γ.1 Ραντεβού στις 6/12

Υ.Γ.2 Νικ και Ίαν, σας ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να μην σας αναστατώσαμε και να μείνετε συγκεντρωμένοι.

Υ.Γ.3 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΛΑΚΗΣ ΠΑΡΩΝ!

ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13