Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η αντίδραση των Βουγιούκα - Καλάθη για την επίμαχη φωτογραφία

Απάντησαν Βουγιούκας – Καλάθης για τη μπλούζα με την… Α2! (ΦΩΤΟ)

Πολλές αντιδράσεις έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με μία φωτογραφία του Νικ Καλάθη και του Ίαν Βουγιούκα. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού απεικονίζονται να κρατούν ένα μπλουζάκι με το γνωστό σύνθημα των φίλων του Τριφυλλιού για τον περσινό υποβιβασμό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, αυτό έγραφε «Red chicken» και «Αντίο Αντίο, εκεί στην Α2», κάτι που όπως είναι λογικό δεν άρεσε σε πολλούς, λίγο πριν τον ντέρμπι της Euroleague.

Ο Βουγιούκας τοποθετήθηκε για το γεγονός, εκφράζοντας και τον Καλάθη και με ανάρτηση στο Twitter, τόνισε ότι ο τρόπος σκέψης τους δεν εκφράζεται από τη φωτογραφία και ότι οι δύο συμπαίκτες το έχουν αποδείξει στο παρελθόν.

Επιπροσθέτως, ο Βουγιούκας υποστήριξε ότι σέβονται τον κάθε αντίπαλο και τάχθηκε κατά κάθε ενέργειας που προωθεί τη βία στο μπάσκετ.

Αναλυτικά τα tweets του Βουγιούκα:


Ian Vouyoukas@vouyouij

Φωτοσοπ η όχι, η φωτό που κυκλοφορεί στα σοσιαλ μίντια τις τελευταίες ώρες δεν αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης η στάση των @vouyouij και @Nick_Calathes15 όπως έχει τεκμηριωθεί πολλαπλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Σεβόμαστε ισάξια όλους τους αντιπάλους μας.

156

2:01 π.μ. - 2 Δεκ 2019


Ian Vouyoukas@vouyouij

Καταδικάζουμε οποιαδήποτε πράξη προωθεί την βία και εχθρότητα στο άθλημα που αγαπάμε. ☘️