Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αλαφούζος και Δώνης «κράτησαν» τον Χατζηγιοβάνη - Η βελτιωμένη προσφορά και η «ρήτρα»

Αλαφούζος και Δώνης «κράτησαν» τον Χατζηγιοβάνη - Η βελτιωμένη προσφορά και η «ρήτρα»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό να ανανεώσει το συμβόλαιό του ως το 2022, γεγονός που αποτελεί θετική εξέλιξη τόσο για την πλευρά του παίκτη όσο και για το τριφύλλι.

Η απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα από το πράσινο στρατόπεδο μπορεί να έπαιξε ρόλο, αλλά δεν ήταν ο σημαντικότερος.

Τι ήταν, όμως, αυτό που άλλαξε τα δεδομένα;

Την Πέμπτη ο Γιώργος Δώνης σε τετ-α-τετ που είχε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του μετέφερε για άλλη μία φορά την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα, ενώ του αποκάλυψε ότι θα του γίνει νέα πρόταση που θα καλύπτει τα «θέλω» του.

Από το σημείο αυτό και μετά ανέλαβε δράση ο Γιάννης Αλαφούζος. Το αφεντικό του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και μετέφερε τη νέα βελτιωμένη πρόταση.

Στη συνέχεια την επικοινωνία με τον μάνατζερ του 22χρονου εξτρέμ ανέλαβε ο Κώστας Κωνστάντος, ο οποίος ζήτησε η απάντηση να είναι άμεση.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν, αν και το μεγάλο «αγκάθι» τόσο καιρό είχε να κάνει με το ποσό που θα χρειαζόταν να δώσει μία ομάδα για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Πάνω σ’ αυτό συμφωνήθηκε ότι αν μία ομάδα καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, θα μπορέσει να κάνει δικό της τον Χατζηγιοβάνη.