Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φριντέτ

Φριντέτ: «Το Final Four είναι ένας βασικός στόχος»

Ο Τζίμερ Φριντέτ ευχήθηκε τα καλύτερα στον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ έθεσε ως βασικό στόχο την πρόκριση στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Παράλληλα τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στο γεμάτο ΟΑΚΑ. «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι πολύ καλά μέχρι στιγμής και ανυπομονώ για την συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο Φριντέτ, προτού προσθέσει:

«Όλοι είναι επαγγελματίες, ξέρουν όλοι τι κάνουν και τι πρέπει να κάνουν. Όλα είναι εξαιρετικά. Είναι λίγο διαφορετικά από την Κίνα και από αυτά που έζησα τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι ωραία».

Σχετικά με τους στόχους του, τόνισε: «Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος μέρα με την ημέρα. Το Final Four είναι ένας βασικός στόχος, αλλά πρέπει να το πάμε μέρα με την ημέρα, να δουλέψουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους. Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα».

Για τους οπαδούς, τόνισε: «Ακούω συνέχεια για την Θύρα 13! Ανυπομονώ να παίξω για αυτούς τους φιλάθλους, ανυπομονώ να παίξω σε ένα… τρελό περιβάλλον, μου είχε λείψει λίγο αυτό!».

Τέλος, μίλησε για τον Ντέιβιντ Μπλατ, λέγοντας: «Εύχομαι τα καλύτερα στον κόουτς Μπλατ. Είναι ένας έμπειρος και εξαιρετικός προπονητής, βρίσκεται πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα, πέρασε και από το ΝΒΑ. Ελπίζω τα καλύτερα γι’ αυτόν και την οικογένειά του, ξέρω πως θα συνεχίσει να δουλεύει και να κάνει αυτό που αγαπά».