Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τζόνσον

Τζόνσον: «Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, στόχος το Final Four»

Την ικανοποίησή του για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την κοινή επιθυμία που έχει με τους συμπαίκτες του για να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί από το ξεκίνημα, εξέφρασε στη media day της ομάδας, ο Γουέσλεϊ Τζόνσον.

Ο Αμερικανός μάλιστα, εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος για το μέγεθος του συλλόγου στον οποίο βρίσκεται και έθεσε ως στόχο τη συμμετοχή στο Final Four της Ευρωλίγκα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να γνωριστώ με τους νέους συμπαίκτες μου για να φτάσουμε στους στόχους μας για τη νέα χρονιά. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλό μπάσκετ και να αποκτήσουμε χημεία. Νομίζω μπορώ να παίξω καλή άμυνα και γενικά να προσφέρω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού”, δήλωσε αρχικά ο Γουέσλεϊ Τζόνσον για να συμπληρώσει: 

“Όσον αφορά το Final Four, μπορώ να πω ότι γνωρίζω το μέγεθος της ομάδας, είναι τιμή μου που είμαι σε αυτό τον σύλλογο και ξέρω ότι αυτός είναι ο στόχος μας και θα κάνω τα πάντα με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε. Η πίεση είναι μεγάλη αλλά θα τα καταφέρουμε».