Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΔΩΝΗΣ

Έκρηξη Δώνη για τον αγωνιστικό χώρο στο ΟΑΚΑ: «Οι υπεύθυνοι μάλλον πήγαν διακοπές!»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης μετά το φιλικό με την Ξάνθη (3-0) στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ αναφέροντας πως «οι υπεύθυνοι πήγαν διακοπές».

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

«Θυμάμαι πως το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας ήταν πέρσι με τον Παναιτωλικό. Μάλλον οι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι διακοπές. Είναι ανεξήγητο να έχει παίξει η ΑΕΚ μόνο δύο παιχνίδια και ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση.

Δεν το έχω ξαναδεί έτσι. Αλλη μία φορά πέρσι μας είχαν πει πως "αρρώστησε" το χόρτο. Νομίζω πως εμείς και η ΑΕΚ πληρώνουμε. Μάλλον διακοπές έχουμε πάει και δεν είναι "άρρωστο" το χορτάρι. Δεν μπορείς να παίξεις σωστό ποδόσφαιρο».

Για τις μεταγραφές:

«Θυμάστε τη κριτική δεχόμασταν πριν φύγουμε για προετοιμασία επειδή δεν είχαμε κάνει μεταγραφές. Το μεταγραφικό πλάνο ήταν δεδομένο, είχα ζητήσει πολλές μεταγραφές. Δεν έχουμε εκατομμύρια για να κλείσουμε μεταγραφές γρήγορα όπως άλλες ελληνικές ομάδες.

Είναι δύσκολο για τον τεχνικό διευθυντή να βρει καλούς παίκτες και στα χαρακτηριστηκά που χρειάζομαι μ' ένα τόσο μικρό μπάτζετ. Σε γενικές γραμμές όμως, μπορούμε να πούμε πως θα είμαστε μια καλή ομάδα».