Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κινείται και για Βόρμγκουρ ο Παναθηναϊκός

Κινείται και για Βόρμγκουρ ο Παναθηναϊκός

Η άμυνα και η γενικότερη αμυντική λειτουργία φαίνεται πως έχουν προβληματίσει τον Γιώργο Δώνη που ψάχνεται για ενίσχυση τόσο στη θέση του στόπερ όσο και σε αυτή του αμυντικού χαφ, θέλοντας να προσθέσει δύναμη, όγκο και ύψος στον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ φαίνεται να εξελίσσεται θετικά για το τριφύλλι, με τον 28χρονο Άγγλο μέσο να έχει συμφωνήσει με τους πράσινους και η υπόθεση να έχει μπει σε φάση ανταλλαγής συμβολαίων.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και με τον στόπερ της Μπραν, Βίτο Βόρμγκουρ. Ο 30χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει με την ομάδα του, καθώς αρνήθηκε πρόταση νέου συμβολαίου, το οποίο λήγει τον Ιανουάριο.

Ο Βόρμγκουρ δείχνει να έχει αποφασίσει πως θα αγωνιστεί σε νέα ομάδα από το 2020 και δεν αποκλείεται αυτή να είναι ο Παναθηναϊκός, μιας και οι πράσινοι ουδέποτε εγκατέλειψαν την περίπτωσή του.

Φαίνεται, δηλαδή, πως στον Παναθηναϊκό έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να τον «κλείσουν» από τώρα, βολευόμενοι μέχρι τον Γενάρη με τον Ρόντγουελ που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ.