Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
142

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Ρόντγουελ!

Ο Τζακ Ρόντγουελ επανήλθε τις τελευταίες ώρες μέσω του Άγγλου ατζέντη του στις διαπραγματεύσεις με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα και ο Άγγλος αμυντικός χαφ βρίσκεται πλέον όλο και πιο κοντά στο να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος άσος διεμήνυσε στον εκπρόσωπό του ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει περαιτέρω τις απαιτήσεις του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους.

Σε αυτό έχει παίξει σημαίνοντα ρόλο το γεγονός ότι επισκέπτεται οικογενειακώς εδώ και αρκετά χρόνια τη χώρα μας ως προορισμό των καλοκαιρινών του διακοπών, η σύντροφός του λατρεύει την Ελλάδα και ο ίδιος έχει σαφή εικόνα για το μέγεθος του συλλόγου και των φίλων της ομάδας.

Όλα τα παραπάνω τον έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι το τριφύλλι αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για να πραγματοποιήσει το restart  στην καριέρα του και το μοναδικό ζητούμενο είναι να καλύψει ο Παναθηναϊκός το μίνιμουμ των απαιτήσεών του.

Οι απαιτήσεις αυτές δεν αφορούν τόσο τα φιξ χρήματα του συμβολαίου του. Σε αυτόν τον τομέα, η πλευρά του Ρόντγουελ εμφανίζεται πλέον διατεθειμένη να προσεγγίσει τις πενιχρές οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού και να κλείσει την ψαλίδα.

Επιθυμεί, όμως, να δοθούν κάποιες παροχές που θα καλύψουν σε ένα βαθμό την απόσταση, όπως για παράδειγμα την ενοικίαση της κατοικίας του στην Αθήνα, το αγγλικό σχολείο του ενός από τα δύο παιδιά του που είναι μεγαλύτερο σε ηλικία κλπ.

Η παραπάνω εξέλιξη είναι προφανώς θετική για τον Παναθηναϊκό, υπό την έννοια ότι τα βασικότερα θέματα έχουν ξεπεραστεί και απομένουν απλώς δευτερεύοντα ζητήματα προς διευθέτηση, ενώ από αμιγώς αγωνιστικής πλευράς, σε περίπτωση που υλοποιηθεί το deal με τον Ρόντγουελ, οι πράσινοι θα βάλουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη με εντυπωσιακές παραστάσεις που μπορεί να παίξει ως «κόφτης», αλλά και ως στόπερ.

Δηλαδή σε δύο θέσεις όπου ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να ενισχυθεί, με τον Ρόντγουελ να του δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει έναν παίκτη «δύο σε ένα», αποφεύγοντας μία έξτρα προσθήκη.