Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προς ανανέωση ο Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Προς ανανέωση ο Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ένας από τους παλιούς και πιο έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού που χαίρουν της εκτίμησης όλων στο πράσινο στρατόπεδο.

Ο χαρακτήρας, αλλά και τα προσόντα του Αργεντινού αριστερού μπακ έκαναν τον Γιώργο Δώνη να επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μιας και είναι ικανοποιημένος τόσο από τη ζωή στην Αθήνα όσο και από τον ρόλο που έχει στην ομάδα, ο οποίος δείχνει να βαδίζει σε σωστά μονοπάτια υπό τις οδηγίες του 50χρονου τεχνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο αδερφός και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μαξιμιλιάνο Ινσούα, αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες μέρες για να επισκεφτεί τον Εμάνουελ, αλλά και να ξεκινήσει έναν πρώτο κύκλο επαφών με τον Νίκο Νταμπίζα για την ανανέωση του συμβολαίου του 28χρονου οπισθοφύλακα.

Στο τριφύλλι είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση, αλλά και με τη στάση του προ της ομάδα σε δύσκολους καιρούς και θέλουν να τον «δέσουν» με διετές συμβόλαιο συνεργασίας και σχετικά αυξημένες ετήσιες απολαβές, ώστε να τον ανταμείψουν για την προσφορά του στην ομάδα.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως ο Ινσούα θα συνεχίσει να είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού μοιάζει να είναι θέμα χρόνου η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.