Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αυγενάκης Αλαφούζος

Αυτά τα θέματα συζήτησαν Αυγενάκης-Αλαφούζος

Θέματα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, συζήτησαν ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος στη σημερινή συνάντηση τους που έγινε στο γραφείο του πρώτου.  

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης και για θέματα όπως αυτό της βίας στο ποδόσφαιρο, της αναδιάρθρωσης, αλλά και το θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων και για όσα συμβαίνουν σε αυτό το κομμάτι τις τελευταίες μέρες. Ο Γιάννης Αλαφούζος εξήγησε στον Υφυπουργό πως η ΕΡΤ πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα με τις ομάδες από το περσινό καλοκαίρι καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. 

Επίσης έγινε αναφορά στον Άρη και τον Ατρόμητο που αγωνίζονται στα Κύπελλα Ευρώπης και έχουν συνάψει συμφωνίες με την ΕΡΤ στις οποίες έχουν στηρίξει και το πλάνο βιωσιμότητάς τους προκειμένου να λάβουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αν υπάρξει η μείωση της τάξης του 45%, αυτές οι άδειες ενδεχομένως να μην έχουν βάση.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα θέματα βίας, ο μεγαλομέτοχος των "πράσινων "τόνισε πως πρέπει να αυστηροποιηθούν τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα καθώς οι ΠΑΕ έχουν τον τρόπο αν υπάρξει η βούληση να περιορίσουν τα κρούσματα. Μάλιστα, παρέθεσε και μία σειρά ελλείψεων που υπάρχουν στο ΟΑΚΑ και έχουν κοστίσει πρόστιμα και τιμωρίες στην ομάδα του.