Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το πρώτο μήνυμα του Μολό για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο μήνυμα του Μολό για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Γιοάν Μολό, που χαρακτήρισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο διαδίκτυο τιμή το να φορέσει τη φανέλα των «πρασίνων», τονίζοντας ότι αυτό το νέο κεφάλαιο αποτελεί προσωπική πρόκληση στην καριέρα του. 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γάλλος εξτρέμ:

«Στα 14 αποφασίζεις να φύγει από το σπίτι σου. Στα 15 επιστρέφει γιατί αισθάνεσαι πως είσαι αδύναμος να τα βάλεις με αυτό τον κόσμο. Στα 16 αποφασίζεις να παλέψεις για το όνειρό σου γιατί δεν θέλεις να φανείς αδύναμος. Στα 30 σου έχεις αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, πολλά πράγματα έχουν πάει στραβά αλλά είσαι ακόμα στο παιχνίδι. Με καλή ή κακή διάθεση ξυπνάς κάθε μέρα και σκέφτεσαι πως είναι μία καινούργια μέρα και πως μπορείς να προσπαθήσεις για το καλύτερο. Μπορεί να πέσεις ένα εκατομμύριο φορές αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί θα σηκωθείς ξανά επειδή πιστεύεις στο Θεό. 

Νοητικά κανείς δεν μπορεί να σε χαλάσει. Δουλεύεις 100 φορές περισσότερο όχι γιατί το χρειάζεσαι αλλά επειδή αυτή είναι η διαδικασία για να είσαι στο παιχνίδι. Βάζεις τον εαυτό σου πάντα μετά την οικογένειά σου γιατί μπορεί η ζωή να σου δώσει χρήματα, δύναμη, ωραία ρούχα, κορίτσια και ψεύτικους φίλους, αλλά πάντα πρέπει να θυμάσαι το εξής. Η αγάπη προς τον πατέρα σου, τη μητέρα σου, τον αδερφό σου και την αδερφή σου, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Αποδέχεσαι κάθε πρόκληση γιατί αυτό είναι το φυσικό. Μπορώ να πω μόνο ευχαριστώ για αυτή την πρόκληση, είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».