Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
421

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Έκπτωση 50% στους κατόχους περσινών διαρκείας του... Ολυμπιακού»!

Σε μία πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, καθώς προσφέρει τα φετινά διαρκείας της ομάδας με 50% έκπτωση σε όσους προσκομίσουν περσινή κάρτα διαρκείας του... Ολυμπιακού!

«Στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ», ανέφερε χαρακτηριστικά η πράσινη διοίκηση, κάνοντας λόγο για «αυξημένο αίσθημα ευθύνης μετά τον υποβιβασμό στην Α2».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι:

Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League-όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός- προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ».