Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέα δεδομένα στην υπόθεση Ζαχίντ για τον Παναθηναϊκό

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Ζαχίντ για τον Παναθηναϊκό

Από τη στιγμή που ο Γκαγιάς Ζαχίντ αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη, ο Παναθηναϊκός φερόταν να έχει προσφέρει στον Νορβηγό μεσοεπιθετικό μονοετές συμβόλαιο με απολαβές ύψους 300.000 ευρώ και ζητούσε από τον κυπριακό σύλλογο να καλύψει το υπόλοιπο μέρος των αποδοχών του παίκτη για τη νέα σεζόν που κυμαίνονται περίπου στις 450.000 ευρώ.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν δέχτηκε να καλύψει τη διαφορά των 150.000 ευρώ και οι πράσινοι άφησαν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να πιέσει ο ίδιος προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο, προέκυψαν νέες πληροφορίες που θέλουν την απόσταση να είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι νομίζαμε.

Οι πράσινοι ξεκαθάρισαν ότι η πρόταση που έχουν καταθέσει στον Ζαχίντ είναι λίγο κάτω από τις 200.000 ευρώ και υπενθύμισαν ότι το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο και δεν πρόκειται να ξεφύγουν.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι πρόκειται για μία σημαντική απόσταση και δεν είναι εύκολο με αυτά τα δεδομένα να βρεθεί λύση. Φυσικά, όσο περνάει ο καιρός, δεν αποκλείεται να υπάρξει θετικής εξέλιξη, αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, αλλά είναι άγνωστο και πόσο καιρό θα τον περιμένει ο Παναθηναϊκός.