Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
142

Μήνυση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Ελένη Ερήμου - Την κατηγορεί για τον θάνατό του

Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου κατέθεσε μήνυση εναντίον της Ελένη Ερήμου, υποστηρίζοντας ότι φέρει ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου προσέφυγε στα δικαστήρια, όπου και ζητάει να εξεταστεί ο θάνατος του ιστορικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα εφημερίδας, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της Ελένης Ερήμου στην Εκάλη.

«Μηνύω την Ελένη Ερήμου διότι τέλεσε το αδίκημα της έκθεσης του πατέρα μου Αθανάσιου Γιαννακόπουλου σε κίνδυνο ζωής, κατ’ άρθρον 306 Π.Κ. άλλως, επικουρικά διότι παρέλειψε με πρόθεση να προσφέρει βοήθεια και έτσι να λυτρώσει από κίνδυνο ζωής, κατ’ άρθρον 307 Π.Κ. Οι θεράποντες ιατροί μου κατέστησαν σαφές εξαρχής ότι υπήρξε μεγάλη χρονική καθυστέρηση ως προς την αντιμετώπιση του ισχαιμικού επεισοδίου εξαιτίας του ότι εκλήθη ασθενοφόρο δύο ώρες μετά την έναρξη αυτού, ενώ, αν είχε κληθεί αμέσως τότε ο πατέρας μου θα είχε επιζήσει», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μήνυση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου.