Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ανακοίνωσε διεθνή Ελληνίδα πασαδόρο ο Παναθηναϊκός

Μετά την άνοδο στη Volley League, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα «σαλόνια».

Γι’ αυτό και απέκτησε τη διεθνή πασαδόρο Όλγα Βεργίδου που θα αντικαταστήσει την Έλενα Κουντουρά που μεταγράφηκε στην ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες τις Φακοπουλίδου και Κωνσταντέλλου, ενώ έχουν ανανεώσει οι Ρόγκα, Οικονομίδου και Κοσμά.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή πασαδόρο Όλγα Βεργίδου (1.80μ.)  για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Δεκεμβρίου 1991 και έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ στους Μακεδόνες Αξιού  το 2004 και έμεινε εκεί  μέχρι το 2014.

Εκείνη την χρονιά  πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Θήρας όπου έμεινε για τρία χρόνια ενώ την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στη Φινλανδική   OrPo Volley .

Την χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανναξιακού και αναμφίβολα αποτελεί μια από τις καλύτερες ελληνίδες αθλήτριες στην θέση της.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Βεργίδου επισήμανε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ήρθα  σε έναν  τόσο μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός.  Χαίρομαι που είμαι σε ένα σπουδαίο σωματείο  που έχει υψηλούς στόχους. Από την αρχή με κέρδισε η φιλοσοφία της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτύχουμε όλα όσα έχουμε στοχεύσει».