Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Τα είπαν για όλα Νταμπίζας-Δώνης - Διέψευσε τα περί προβλημάτων στις σχέσεις τους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτήν τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ διαψεύστηκαν κατηγορηματικά όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί προβλημάτων στις σχέσεις και τις απόψεις τους επί των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

«Για άγνωστους προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγους, το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν δημοσιεύματα που εμφάνισαν τη σχέση του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της ομάδας μας να βρίσκεται σε λεπτή ισορροπία, να χρειάζεται να βρεθεί νέος κώδικας συνεργασίας και να προκύπτουν δήθεν επιθυμίες του προπονητή.

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, και κυρίως προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πρέπει να είναι σωστά πληροφορημένοι, ότι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν άριστη και δοκιμασμένη επί σειρά ετών συνεργασία, ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν προχωρά βάσει των συμφωνηθέντων και το πλάνο που χαράχθηκε βαδίζει προς την υλοποίηση του, όπως επιβεβαιώθηκε και στη σημερινή συνάντηση τους, η οποία διεξήχθη προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ.

Ας φροντίσουν, λοιπόν, την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν ορθότερα τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη θέση του Παναθηναϊκού.