Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
214

Σκέφτεται να πάει στην UEFA για ακύρωση της ποινής ο Παναθηναϊκός - Τα τέσσερα σημεία-κλειδιά

Ένα σενάριο που είχε «παίξει» και τον περασμένο Γενάρη, σε περίπτωση που ολοκληρωνόταν το deal με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φαίνεται ότι επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατόπεδο του τριφυλλιού έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ, ώστε να αιτηθούν στην UEFA επανεξέταση-αναψηλάφηση της υπόθεσης και να διεκδικήσουν την ακύρωση της ποινής ευρωπαϊκού αποκλεισμού για την τρίτη σεζόν, δηλαδή αυτή που έρχεται, αν και οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί.

Οι πράσινοι είναι σε θέση να καταθέσουν τεκμηριωμένα στοιχεία και βάσιμα επιχειρήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν την ακύρωση της ποινής, όπως είναι α) η δραστική μείωση του χρέωσης μέσα σε 1,5 χρόνο, β) η συνέπεια στις πληρωμές όλων των διακανονισμών και η εξόφληση δεκάδων πιστωτών, γ) η απόκτηση άδειας από την ΕΠΟ και δ) το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει ήδη εκτίσει τα δύο από τα τρία χρόνια της ποινής του.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για απλή υπόθεση και θα χρειαστεί να προετοιμαστεί κατάλληλα το νομικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ώστε σε 15 με 20 μέρες να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση που θα αποτελέσει έξτρα κίνητρο για τους παίκτες της ομάδας την επόμενη σεζόν.