Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κίνηση που προκάλεσε αίσθηση από Δ. Γιαννακόπουλο για Ομπράντοβιτς! (ΦΩΤΟ)

Κίνηση που προκάλεσε αίσθηση από Δ. Γιαννακόπουλο για Ομπράντοβιτς! (ΦΩΤΟ)

Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε ιδιαίτερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή με την Παρτίζαν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Επίσης, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Προτού αναφερθώ στο τουρνουά θα ήθελα να συλλυπηθώ την οικογένεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ένας από τους μεγαλύτερους ανθρώπους του μπάσκετ. Καλή δύναμη στην οικογένειά του. Πηγαίνοντας στο τουρνουά είναι δύσκολο που περπατάω στους διαδρόμους και βλέπω τις φωτογραφίες του Παύλου και Θανάση. Αυτό είναι το τρίτο τουρνουά που μας δίνει τη δυνατότητα να κρατάμε τη μνήμη του. Ευχαριστώ πολύ όλες τις ομάδες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση, ακόμη και τη Μακάμπι, η οποία δεν κατάφερε να έρθει.

Ευχαριστώ λίγο παραπάνω τον φίλο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος στο άκουσμα της πρόσκλησης δεν κοίταξε ποτέ το πρόγραμμα. Έναν άνθρωπο που χάρη σε εκείνον έγιναν όλα αυτά (σ.σ. έδειξε τα λάβαρα στο ταβάνι του ΟΑΚΑ). Να ευχηθώ να γίνει ένα ωραίο τουρνουά και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει. Να βγουν τα συμπεράσματά τους. Εύχομαι οι ομάδες να έχουν υγεία και όχι τραυματισμούς. Να γίνουν ωραίοι αγώνες και να νικήσει ο καλύτερος. Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αποδέχθηκαν την πρόσκληση».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ευχαριστώ τον φίλο Ζέλικο»