Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αταμάν: «Ο Ομπράντοβιτς έχει εννέα πρωταθλήματα, εγώ θα προσπαθήσω για τον δεύτερο τίτλο»

Αταμάν: «Νιώθουμε ύψιστο σεβασμό για όσα έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος για το μπάσκετ»

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το 3ο «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, θα είναι αυτή που θα αποτελεί στόχο για όλους τη νέα σεζόν.

Ο Τούρκος κόουτς απάντησε: «Είμαι υπερήφανος που οι παίκτες μου έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ και κέρδισαν τον τίτλο. Με εξαίρεση έναν παίκτη, τον Σανλί, κρατήσαμε όλους τους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν. Είπα στους παίκτες μου ότι πέρυσι κερδίσαμε, αλλά χωρίς φιλάθλους. Φέτος θέλουμε να παίξουμε σαν πρωταθλητές με γεμάτα γήπεδα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο μπάσκετ και οι υπόλοιπες ομάδες να μας φτάσουν. Θα δούμε τι θα συμβεί. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το ξανακάνουμε, ο Ζέλικο το έχει κάνει εννιά φορές, εγώ θα προσπαθήσω να το κάνω για δεύτερη».

Επίσης, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την πρόσκληση σε αυτό το πολύ σημαντικό τουρνουά. Νιώθουμε τιμή που είμαστε εδώ. Προσωπικά θυμάμαι τον Παύλο Γιαννακόπουλο στις θρυλικές εποχές του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία αυτής της ομάδας, ήταν πάντα ενθουσιασμένος με την ομάδα του, είχε πάντα έντονα συναισθήματα και ήταν πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο Παύλος ήταν πάντα μπροστά. Νιώθουμε ύψιστο σεβασμό για όσα έκανε αυτός ο άνθρωπος για το μπάσκετ».