Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πελεκούδας: «Περιμένουμε το πράσινο φως για να αρχίσει το πρωτάθλημα»

Πελεκούδας: «Περιμένουμε το πράσινο φως για να αρχίσει το πρωτάθλημα»

Απόλυτα έτοιμη είναι η Λίγκα, αλλά και οι αθλητές για την επανέναρξη της Volley League όπως τόνισε ο κεντρικός του Παναθηναϊκού και πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, Παναγιώτης Πελεκούδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: 

Για το πότε αναμένεται η επανέναρξη της Volley League: «Προπονήσεις έχουμε αρχίσει εδώ και δύο εβδομάδες και μένει να μας ορίσουν πότε θα αρχίσουν οι αγώνες. Η Λίγκα και οι αθλητές θέλουμε γύρω στις 10 Ιανουαρίου να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι».

Για τα μέτρα προστασίας στο βόλεϊ: «Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που δεν έχει σωματική επαφή και ούτως ή άλλως στις δύο εβδομάδες που κάνουμε προπονήσεις δεν υπήρχε ούτε ένα κρούσμα. Και πριν τη διακοπή δεν υπήρχε καμία αναβολή, ενώ το πρωτόκολλο που ακολουθούσαμε λειτουργούσε σωστά».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Γίνεται πιο ανταγωνιστικό συνεχώς. Οι 4-5 πρώτες ομάδες έχουν σχεδόν ίσες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου κι αυτό κάνει πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, που έχει ανέβει επίπεδο. Επίσης η περιφέρεια συνεχίζει να αναπτύσσεται και είναι πολύ σημαντικό».