Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
241

Εκδικάζεται η έφεση του Ρινάλντι κατά του Παναθηναϊκού

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ επιδίκασε στον Λαουτάρο Ρινάλντι ένα ποσό που φτάνει στις 530.000 ευρώ, αλλά ο παίκτης κατέθεσε έφεση, διεκδικώντας 620.000 ευρώ.

Η διαφορά αυτή αφορά στις ρήτρες που διεκδικεί ο Αργεντινός επιθετικός, λόγω της καθυστέρησης στις πληρωμές του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η έφεση ορίστηκε να εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο την επόμενη Τρίτη (19/2).

Από εκεί και πέρα, έφεση κατέθεσε και ο άλλοτε βοηθός του Μίκαελ Σκίμπε στην εθνική ομάδα, Θωμάς Στράτος, αναφορικά με τα χρήματα που του επιδικάστηκαν, όπως και ο Λεονάρντο, που είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία, κατά του Λεβαδειακού.

Κατά τα λοιπά, τέσσερις ομάδες έχουν προσφύγει κατά Παναιτωλικού (2) και Αστέρα Τρίπολης (2), διεκδικώντας τροφεία για παίκτες που ξεκίνησαν από τις υποδομές τους.

Αναλυτικά το πινάκιο των υποθέσεων: 

18/2, 16:00

Έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή LEONARDO JOSE APARECIDO MOURA κατά των υπ΄αριθμ. 59/2019 και 71/2019 αποφάσεων της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Έφεση του προπονητή ΘΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 91/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

19/2, 15:30 (Επιβολή ποινών)

ΠΑΕ ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ- ΕΛΙΝ ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΛΙΟΣ- ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

19/2, 16:00

1.Έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή PATRICIO LAUTARO RINALDI κατά της υπ΄αριθμ. 45/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ                       

2.Προσφυγή του σωμ. ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κατά της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                      

3. Προσφυγή του σωμ. ΑΣΠΑ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

4. Προσφυγή του σωμ. ΠΑΟ ΡΟΥΦ κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ                                     

5. Προσφυγή του σωμ. ΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ κατά της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

6.Προσφυγή του σωμ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ κατά της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ                                                     

7.  Αίτημα-προσφυγή των 1) ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2) ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΛΑΣΚΑ 3) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ 4) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΤΟΥΖΑ 5) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΛΕΤΣΑ 6) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΠΑ κατά των 1) ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΑΡΛΟΥ 2) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΡΑΝΗ 3) ΒΑΙΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 4) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 5) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΦΗΚΑ 6) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΙΜΙΛΙΓΚΑ 7) ΣΠΥΡΟΥ-ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΜΠΕΤΖΟΥΝΗ 8) ΘΩΜΑ ΚΟΝΤΟΒΑ 9) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΟΥΤΑ 10) ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ 11) ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΣΙΟΥΡΤΟΥ απάντων κατοίκων Καρδίτσας, που ενεργούν ως (παράνομη) Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας.