Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κωστούλας

Κωστούλας: «Μακάρι να έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης και να αγοράσουν το προπονητήριο του Παναιτωλικού»!

Στην αποκάλυψη ότι είναι έτοιμος να παραχωρήσει το προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού σε περίπτωση που έρθει πρόταση από τον Ιβάν Σαββίδη ή τον Βαγγέλη Μαρινάκη προχώρησε ο Φώτης Κωστούλας!

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη του αφεντικού της ομάδας του Αγρινίου σε αθλητική εφημερίδα:

-Είναι γνωστό ότι καιρό τώρα κάνω προσπάθειες για να φύγω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μεταβιβάσω την ΠΑΕ και το προπονητικό κέντρο.

Σας έχουν βάλει και εσάς οι φήμες στις φιλικές ομάδες του ΠΑΟΚ, για να μην πω «θυγατρικές».

-Είναι ένα παιχνίδι που παίζουν άνθρωποι των ΜΜΕ ή παρατρεχάμενοι διάφορων παραγόντων. Κατά καιρούς, μας έλεγαν δορυφόρο του Ολυμπιακού, μετά της ΑΕΚ, πλέον του ΠΑΟΚ. 

Ποιοι σας έχουν προτείνει δανεικούς;

-Δεν είναι μόνο μια ομάδα. Και έχει κόστος για εμάς αυτό, το ότι δεν παίρνουμε δανεικούς. Όπως έχει μεγάλο κόστος το να μας λένε δορυφόρο μιας ομάδας, μας κυνηγάει η διαιτησία γι’ αυτό! Κάποιοι διαιτητές έχουν συμπάθειες σε διάφορες ομάδες, στον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό κ.λπ., και αν σε λένε δορυφόρο μιας ομάδας, σε κυνηγάνε διαιτητές που συμπαθούν άλλους! Φέτος μας έχει κοστίσει πάρα πολύ σε βαθμούς η διαιτησία. Γράψτε το. (…)

Αν έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης και σας προτείνουν να σας αγοράσουν γο προπονητικό κέντρο αλλά όχι την ΠΑΕ, σας φαίνεται νορμάλ;

Καλή η σκέψη, την έκανα και εγώ. Μακάρι να έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης και να πουν «σου δίνω τόσα εκατομμύρια για το προπονητικό κέντρο σου»! Θα το πουλούσα! Και κάνω δημοσίως πρόταση να έρθουν να το πάρουν!