Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Παναιτωλικός «μαθαίνει» τους κανονισμούς σε Σκουλά και Τζήλο!

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Παναιτωλικός «μαθαίνει» τους κανονισμούς σε Σκουλά και Τζήλο!

Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα διατηρούν στον Παναιτωλικό από τις αποφάσεις του ρέφερι Σκουλά στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο, αφού τα «καναρίνια» από την αρχή της σεζόν έχουν δει πολλές λανθασμένες εις βάρος τους αποφάσεις. 

Εκτός από την ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά το ματς με τον Πανιώνιο, σήμερα έστειλαν επιστολή στους διαιτητές Σκουλά και Τζήλο ώστε να… μάθουν τους κανονισμούς, αφού π.χ. ο μη καταλογισμός του πέναλτι στον Γιοβάνοβιτς δεν ήταν επειδή δεν το αντιλήφθηκαν, αλλά επειδή έδωσαν οφ σάιντ αντί της εσχάτης των ποινών που προηγείται!

Στο Αγρίνιο θα παλέψουν μέχρι τέλος για την παραμονή τους και το μόνο που ζητάνε είναι να εφαρμόζεται ο κανονισμός! Μάλιστα εσωκλείουν και ένα βίντεο από τα όσα είπε ο Τάσος Κάκκος σε τηλεοπτική εκπομπή. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Προς: κ. Εμ. Σκουλά διεθνή διαιτητή
Κοιν. κ. Αθ. Τζήλο διεθνή διαιτητή

Αξιότιμοι κύριοι...

Επειδή αποδείξατε ότι έχετε άγνοια βασικών κανονισμών ποδοσφαίρου (δεν θέλουμε να αποδώσουμε σε άλλους λόγους τις αποφάσεις που πήρατε και διαμορφώσατε το αποτέλεσμα του αγώνα Πανιώνιος - Παναιτωλικός), επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην (ελλειπή όπως αποδείχτηκε) εκπαίδευση - κατάρτισή σας με το παρακάτω video.

Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο...