Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κνετ: "Χτυπάω τατουάζ σε συμπαίκτες μου στον Παναιτωλικό"

Κνετ: "Χτυπάω τατουάζ σε συμπαίκτες μου στον Παναιτωλικό"

Ο Αυστριακός γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Κρίστοφερ Κνετ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην τρέλα του για τα τατουάζ και υποστήριξε ότι έχει κάνει σε μερικούς συμπαίκτες του στην ομάδα του Αγρινίου.

"Θέλω ν' ανοίξω ένα tattoo studio με τη γυναίκα μου. Πάντα μου άρεσε η ζωγραφική και στα 16 μου έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Είχα σχέση με το ποδόσφαιρο. Αργότερα προστέθηκαν κι άλλα. Έχω ένα λιοντάρι, το ζώδιό μου και τον Ιησού. Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησα να κάνω και σε άλλους. Τότε ήμουν στην Βάκεκ Ινσμπουργκ και οι μισοί συμπαίκτες μου είχαν κάνει τατουάζ στον Σλιμέλι, tattoo artist που έκανε στον Αρναούτοβιτς, τον Σνάιντερ, τον Μπαλοτέλι και άλλους. Του έδειξα τα σχέδιά μου και του είπα πως θέλω να κάνω και εγώ.

Έχω φέρει τα μηχανήματα στην Ελλάδα και έχω χτυπήσει τατουάζ σε συμπαίκτες μου στον Παναιτωλικό. Κυρίως θρησκευτικά τατουάζ, σταυρούς, χέρια που προσεύχονται. Δεν παίρνω χρήματα. Εάν κάποιος μου δώσει, του είμαι ευγνώμων. Εάν όχι, είναι όλα οκ!", ανέφερε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.