Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Ο Παναιτωλικός είνα σάκος του μποξ που όποιος θέλει τον χτυπάει"

"Ο Παναιτωλικός είνα σάκος του μποξ που όποιος θέλει τον χτυπάει"

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κακή εικόνα του 2ου ημιχρόνου, αλλά παράλληλα άφησε και πολλές αιχμές για τις αποφάσεις του Βοσκάκη!

«Ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα μας τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Με πολλά βαρίδια στην πλάτη τους οι παίκτες από αποφάσεις. Δεν συγκρίνεται ωστόσο με το δεύτερο ημίχρονο όπου μπήκαμε σε μια τρικυμία. Μπήκαμε ορμητικά στο δεύτερο μέρος αφού οι παίκτες κατάλαβαν ότι ήταν καλοί, αλλά παραλείψαμε την ισορροπία. Δεν υπήρχε. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο επιθετικά αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν δημιουργήσαμε επιθέσεις. Στην άμυνα δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει καθαρές ευκαιρίες. Έχουμε λόγω διαφόρων προβλημάτων δυσκολίες στον σχηματισμό ενδεκάδας. Ανεξάρτητα από όλα αυτά τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια κι αξίζουν συγχαρητήρια! Ο Παναιτωλικός είναι… σάκος του μποξ που όποιος θέλει τον χτυπάει».

-Για το γεγονός ότι όλες οι φάσεις του Ατρομήτου βγήκαν με τον ίδιο τρόπο, κάθετες στην πλάτη της άμυνας: «Είπα, ότι μπήκαν οι παίκτες σε τρικυμία γιατί άφησαν πίσω τα ανασταλτικά καθήκοντα. Δεν πιέζαμε στην μπάλα κι έβγαιναν εύκολα στην πλάτη μας. Είχε και πρόβλημα ο Παπάζογλου και 1-2 φορές μας πέρασαν από εκεί. Είχε κι έναν τραυματισμό από υπερένταση».

-Για τις αποφάσεις του Βοσκάκη: «Κάθε μέρα αυτά θα λέω; Θα γίνω συγγραφέας σε λίγο».