Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οριστικό: Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ ο ΟΦΗ

Οριστικό: Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται την Κυριακή το μεσημέρι (10/2, 15:00) στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε την παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ.

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει για να δοθεί μία θύρα στους Κρητικούς για τις ανάγκες των οπαδών τους, αλλά αρχικά η αστυνομία και σήμερα ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν έδωσαν το «ΟΚ».

Η σχετική απόφαση του Υφυπουργείου αναφέρει πως «απαγορεύεται οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΟΦΗ για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης κα ασφάλειας».

Έτσι, ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς κόσμο απέναντι στην Ένωση.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση:

"ΘΕΜΑ"Απογόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΟΦΗ κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ ΟΦΗ ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 10-02-2019 και ώρα 15:00 στο Στάδιο ΟΑΚΑ." 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΟΦΗ κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ ΟΦΗ, ο οποίος  θα διεξαχθεί την Κυριακή 10-02-2019 και ώρα 15:00 στο Στάδιο ΟΑΚΑ, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016 με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε ή τα Τ.Α.Α δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου, να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές. 

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ".