Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Αισιόδοξος για το μέλλον του ΟΦΗ ο Μπούσης

Κατά τη συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ με στοιχηματική εταιρεία, ο μεγαλομέτοχος των Κρητικών Μιχάλης Μπούσης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο σύλλογος θα επιστρέψει στις μέρες δόξας του.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα επιστρέψει ξανά στις δόξες του. Πάντα πίστευα ότι ο ΟΦΗ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία απλά χρειαζόταν κάποιες αλλαγές για να επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν.

Αυτό που μας ικανοποιεί τώρα είναι ότι βλέπετε πως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα δεν πέφτει αλλά ανεβαίνει. Είδατε όλοι ότι η ομάδα δεν έπαιξε αμυντικά αλλά επιθετικά, για να κερδίσουμε. Ακόμα και με τον ΠΑΟΚ είμαστε μια από τις ελάχιστες ομάδες που έπαιξαν για να κερδίσουμε. Ο Γιώργος, ο Γιάννης και ο Ηλίας ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Ήδη υπάρχει βελτίωση και με καλή ενέργεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για το χθεσινό αποτέλεσμα είμαι ευχαριστημένος, ανεβαίνετε εσείς, ανεβαίνουμε εμείς, ανεβαίνει όλη η Κρήτη. 

Έχουμε θετική ενέργεια, θα προχωρήσουμε και θα πάμε ακόμα καλύτερα. Όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ, είπα ότι θα την χτίσουμε την ομάδα και όχι θα την αγοράσουμε».