Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του ΟΦΗ για τον Γενάρη

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στον Οκτώβριο και κατ’ επέκταση να υπάρχει δρόμος μέχρι τις μεταγραφές του χειμώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στον ΟΦΗ δεν μπορούν να σκέφτονται από τώρα τη μετάγγιση νέου «αίματος».

Κι όχι απλά και μόνο να σκέφτονται, αλλά να κυκλώνουν και τις προτεραιότητες από τα… ψώνια του Γενάρη.

Ήδη, λοιπόν, η πρώτη… παραγγελία έφυγε από τα ιδιαίτερα διαμερίσματα της ομάδας του Ηρακλείου και από τη νέα «τριανδρία» (Γιώργος Σαμαράς, Γιάννης Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης) προς την πιάτσα των ατζέντηδων.

Τι περιλαμβάνει αυτή; Σε πρώτο χρόνο, την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός δεξιού μπακ, ενός στόπερ και ενός περιφερειακού επιθετικού!

Σχετικά με την ενίσχυση στον «άσο», βασικός υποψήφιος είναι ο Μιχάλης Σηφάκης που κυκλοφορεί ελεύθερος, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με την τουρκική Σάμσουνσπορτ και δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι αυτός που θα ανοίξει τον… χορό των χειμερινών μεταγραφών των ασπρόμαυρων.

Από εκει και πέρα, κρίθηκε πως οι Κρητικοί χρειάζονται ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, μέσω ενός έμπειρου στόπερ που θα πλαισιώσει τους Ποτουρίδη, Κομεσίδη, Παπάζογλου και Μιχόγεβιτς, στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου υπάρχουν οι Αργυρόπουλος και Μπολάκης και στην επίθεση με έναν περιφερειακό κυνηγό που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Βουό.