Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ μεγάλος νικητής του Κριτηρίου Τριετών στο Markopoulo Park

Ο ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ μεγάλος νικητής του Κριτηρίου Τριετών στο Markopoulo Park

  • Μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 και το Τετραπλό

Εντυπωσιακή νίκη πήρε ο ίππος ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ στο Κριτήριο Τριετών, τη σημαντικότερη κούρσα της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Δευτέρας, η οποία επιφύλασσε και μεγάλα κέρδη για τους παίκτες σε ΣΚΟΡ 6 και Τετραπλό.

Ο τριετής καθαρόαιμος γιός του επιβήτορα Kodiac, ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ, ιδιοκτησίας των Aegean Stables επικράτησε των αντιπάλων του με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη. Με την νίκη αυτή, ο ίππος που προπονεί ο Χρήστος Θεοδωράκης έβαλε τις καλύτερες βάσεις και για την κατάκτηση του Ελληνικού Ντέρμπι.

Δείτε το βίντεο από την 5η ιπποδρομία:

Πέντε νίκες για τον Χρήστο Θεοδωράκη

Πολυνίκης της ημέρας αναδείχθηκε ο προπονητής του ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ, Χρήστος Θεοδωράκης, ο οποίος κέρδισε πέντε από τις οχτώ ιπποδρομίες. Στις τρεις από αυτές, αναβάτης ήταν ο Παναγιώτης Δημητσάνης.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωράκης κέρδισε την 4η ιπποδρομία με τον ίππο ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ ιδιοκτησίας του ιδίου και αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά, την 6η ιπποδρομία με τον ίππο ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη και την 8η με τον ίππο ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ και αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη, ιδιοκτησίας και οι δυο των Σταμάτη Μόλαρη και Μιχάλη Μποδούρογλου. Το σερί των νικών ολοκληρώθηκε με την επικράτηση στην 7η ιπποδρομία του ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ, ιδιοκτησίας του κυρίου Samer Khouri.

Τρεις νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν πάνω από 5.000 ευρώ

Εκτός από πλούσια αγωνιστική δράση, η 22η ιπποδρομική συγκέντρωση είχε μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, προσφέροντας, μάλιστα, και υψηλά κέρδη στους φιλίππους. Συγκεκριμένα, τρεις νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 5,477.12 ευρώ, δυο νικητές στο Τετραπλό της 7ης ιπποδρομίας κέρδισαν από 2,353.87 ευρώ και ένας νικητής επίσης στο Τετραπλό της 5ης ιπποδρομίας κέρδισε 4,782.37 ευρώ.

xarsa
Ο ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ κατακτά το Κριτήριο Τριετών

triet
Πέντε νίκες για τον προπονητή Χρήστο Θεοδωράκη

oppp
Παναγιώτης Δημητσάνης και ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ σε μια από τις τρείς νίκες του αναβάτη

opapp
Δυνατές αναμετρήσεις προσέφερε η 22η ιπποδρομιακή συγκέντρωση