Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ομάρ

Αυτά είπε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί για το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό

Σε συνέντευξή του στο «Reverse Nisselue Podcast», ιντερνετικό ραδιόφωνο, που ασχολείται με το ποδόσφαιρο στη Νορβηγία, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε μεταξύ άλλων για:
 
Το συμβόλαιό του: Είμαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό. Αργά ή γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Πάντως είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Είμαι αφοσιωμένος σε αυτόν. Περνάω πολύ καλά και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.
 
Την Premier: Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Premier. Είναι τοπ επίπεδο, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα.
 
Το πρότυπό του: Μου άρεσε πολύ ο Ροναλντίνιο. Οι κινήσεις του, οι ικανότητες του και όλα πάνω του. Είναι μυθικός παίκτης.
 
Τον παίκτη από Νορβηγία που τον ενέπνευσε: Είναι ο Τζον Κάριου.
 
Τον Μάρκο Σίλβα: Ο Μάρκο Σίλβα είναι εξαιρετικός προπονητής. Μπορεί να περνάει δύσκολα στην Έβερτον τώρα, αλλά έχει μεγάλες ικανότητες. Μου έμαθε πολλά, όταν ήμασταν μαζί και στον Ολυμπιακό. Με πήρε και στην Χαλ, αλλά για μένα δεν ήταν καλή περίοδος. Μόλις είχα γυρίσει από μεγάλη απουσία λόγω τραυματισμού. Μου έκανε καλό η Premier League, για να επανέλθω πιο γρήγορα. Αλλά δεν ήμουν στα καλύτερά μου. Και έτσι δεν έδειξα όλα αυτά που ήθελα να δείξω.