Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αυτό θα είναι το όνομα του Ολυμπιακού στην Α2 και το Κύπελλο (ΦΩΤΟ)

Αυτό θα είναι το όνομα του Ολυμπιακού στην Α2 και το Κύπελλο (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την Α2 και σε αυτό το πλαίσιο ενημέρωσε την ΕΟΚ πως θα αλλάξει ο διακριτικός τίτλος του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι θα χρησιμοποιήσουν το «Ολυμπιακός Β’-Αναπτυξιακή ομάδα» ως όνομα τόσο στα ματς πρωταθλήματος όσο και σε αυτά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Θυμίζουμε πως σε αυτή την ομάδα θα αγωνίζονται οι νεαροί παίκτες του συλλόγου μαζί με κάποιους μπαρουτοκαπνισμένους της κατηγορίας, ενώ το βασικό τμήμα με τον Ντέιβιντ Μπλατ θα συμμετέχει μόνο στην Ευρωλίγκα.

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».