Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό είναι το όπλο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης υπέγραψε πρόσφατα νέο χρυσό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, που τον δένει στο λιμάνι μέχρι το 2023.

Ο ηγέτης των ερυθρόλευκων σε δηλώσεις του στο One Channel από την Πολωνία όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Πειαραιωτών αναφέρθηκε στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, στην προετοιμασία της ομάδας, στις νέες μεταγραφές, αλλά και στον ρόλο τόσο του ίδιου ως αρχηγού, όσο και των υπολοίπων Ελλήνων, που ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός.

«Έχω ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, είμαι εδώ, θέλω να βοηθήσω όλους τους παίκτες. Μαζί με τον Τοροσίδη και τον Παπαδόπουλο να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες, ώστε σιγά – σιγά να χτίσουμε κάτι παραπάνω από πέρσι» τόνισε ο Κώστας Φορτούνης.

Μιλώντας για την προετοιμασία και τον προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε: «Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Ο προπονητής είναι ίδιος με πέρσι, οπότε ξέρουμε πάνω – κάτω τι θέλει και τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε καινούριους παίκτες, είναι όλοι καλά παιδιά, αυτό είναι το σημαντικό. Σιγά – σιγά να ενσωματωθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής».

Για τη σημασία της συνοχής στο γήπεδο και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια διευκρίνισε πως: «Το είδαμε και πέρσι αυτό, είχαμε πάρα πολύ καλά αποδυτήρια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Άμα κάνει κάποιος λάθος μέσα στο γήπεδο, κάποιος άλλος θα τρέξει να καλύψει. Τρέχει ο ένας για τον άλλον και είναι πάρα πολύ σημαντικό» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο: