Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΚΟΣ

Τι παίζει με Ουίλιαμς-Γκος και ΛεΝτέι στον Ολυμπιακό

Οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Ζακ ΛεΝτέι δεν... τρέλαναν με την απόδοσή τους, αλλά αποτελούν αξιόλογες μονάδες, έχοντας δώσει θετικά δείγματα γραφής σε αρκετά παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να σκέφτεται να τους κρατήσει.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να τους έχει στη διάθεσή του και την επόμενη σεζόν, αφού άλλωστε έχουν διετές συμβόλαιο, αλλά αυτό μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις.

Ο Ουίλιαμς-Γκος θεωρείται από τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό ότι μετά την πρώτη αναγνωριστική χρονιά στο πιο υψηλό επίπεδο, θα δείξει επιτέλους τα αναμενόμενα ηγετικά του στοιχεία, αλλά αν προκύψει στην πορεία πρόταση από άλλη ομάδα που να ικανοποιεί τον αθλητή, στο λιμάνι δεν θα πουν «όχι» στο να τον αφήσουν, κοιτώντας για περιπτώσεις πιο έμπειρων αθλητών.

Αναφορικά με τον ΛεΝτέι, η παραμονή του θα εξαρτηθεί από την επιθυμία του να έχει μικρότερο ρόλο. Εφόσον αποκτηθεί ο Τζέρεμι Έβανς, καθώς κι ένας ψηλός πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, θα προταθεί στον Αμερικανό να μείνει ως τρίτη λύση στο «4» ή το «5». Αν το αποδεχθεί, λογικά θα υπάρχει θέση και για αυτόν.