Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πάβιτς: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, πέρασα 4 υπέροχα χρόνια»

Πάβιτς: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, πέρασα 4 υπέροχα χρόνια»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πλέον ένας ζωντανός θρύλος του πόλο, Γιόζιπ Πάβιτς, κατά την άφιξη της ομάδας από το Ανόβερο, δήλωσε περήφανος για όλα όσα πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» την τελευταία τετραετία.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τους Πειραιώτες έναν «τεράστιο σύλλογο» και «μια οικογένεια» και έκανε λόγο για 4 υπέροχα χρόνια της σπουδαίας καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιόζιπ Πάβιτς στην κάμερα της Nova:

Για τον αν νιώθει περήφανος για τον Ολυμπιακό, παρότι δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το τρόπαιο: «Είμαι περήφανος και νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάναμε. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε μόνο το Final-8, αλλά πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει αυτή την τετραετία. Σε τέσσερα χρόνια παίξαμε τρεις τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας τεράστιος σύλλογος. Εγώ θα την έλεγα οικογένεια με αυτούς τους συμπαίκτες και τους προπονητές. Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι τρομερό».

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα στο πόλο παίζει σαν ένας. Αλήθεια παίξαμε σαν ομάδα και αυτό ήταν το “όπλο” μας. Δεν μας ένοιαζε ποιος θα βάλει πέντε γκολ και ποιος θα είναι ήρωας. Πάντα θέλαμε το καλό για την ομάδα μας».

Για τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού: «Είναι κάτι τρομερό. Ήμασταν στη Γερμανία και η κερκίδα ήταν φουλ. Ο κόσμος μας στήριξε και ήταν συνέχεια ο παίκτης παραπάνω για εμάς».

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και αν το σκέφτηκε να αλλάξει γνώμη: «Η αλήθεια είναι ότι το είχα αποφασίσει πριν ξεκινήσει η χρονιά. Έζησα πολύ ωραίες στιγμές και στον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα στο πόλο. Αυτά όμως τα τέσσερα χρόνια ήταν υπέροχα. Δεν θα αλλάξω την απόφαση μου».